ZO pakken wij bedrijven en organisaties aan.

IT'S ALL      

ABOUT   RELATION

SHIPS

Iedere medewerker is een onderdeel van de motor van je organisatie. Alleen als al die onderdelen individueel goed werken, en gesmeerd sámenwerken, kom je als organisatie van A (je huidige situatie, waarin je vooral ziet waar het beter kan) naar B (de gewenste situatie uit je visie).

 

Daarom trainen we medewerkers op individueel niveau en op teamniveau in cultuurverandering en gedragsverandering. En beginnen we het liefst bij het (top)management. Zodat nieuw gedrag, veiligheid en vertrouwen zich snel verspreiden in de hele organisatie.

It’s all about relationships.

 

Zo werken we samen met jou en je team(s) aan resultaat voor jouw mensen, klanten en de organisatie."De huidige maatschappij vraagt om een Quick fix, maar helaas bestaat hier geen pil voor."  

Mijn naam is Guus Oosterop en in 2002 ben ik gestart met TripleWin. Vanuit de GM-filosofie over het bouwen van een mens- en resultaatgerichte cultuur. Deze filosofie heeft mij enorm geraakt en daarom heb ik mij hier volledig in gespecialiseerd. Ik mag al bijna dertig jaar lang verschillende organisaties helpen om dit doel te bereiken.

 

Het mooie van onze aanpak en filosofie is dat het werkt en mensen echt laat veranderen. Het levert een gigantisch resultaat op, niet alleen in geld maar ook in minder verloop, lagere ziektekosten, effectiviteit en plezier in het werk. Dit levert veel op voor de organisatie.

 

De huidige maatschappij vraagt om een quick fix, helaas bestaat hier geen pilletje voor. Als je een traject ingaat waar het gaat om cultuur- en gedragsverandering kost dit tijd, aandacht en verschillende duwtjes in de juiste richting. TripleWin ondersteunt dit traject zo goed als we kunnen maar jij en het team moeten het doen.


"Een ring staat door zijn ronde vorm voor oneindigheid, tijdens het HSP proces zul je merken dat dit altijd door gaat en zijn werking zal hebben."  

Mijn specialisatie is hoogsensitiviteit, dit houdt in dat je openstaat voor alle prikkels die er binnenkomen. Wat ik je kan leren is om bij mezelf te blijven. De mensen die ik mag begeleiden, begeleid die ik een op een in een vertrouwde omgeving zodat je je hier ook kwetsbaar op durft te stellen.

 

Ik leer je om je huis te begrenzen, met heb een tuin er omheen. Je moet er een hek omheen bouwen en jij bepaalt wie er buiten het hek moet blijven of wie er bij me binnen mag komen.

  

Deze ring is met zijn ronde vorm symbolisch voor oneindigheid en je zult merken: als je het proces van hoogsensitiviteit gestart bent, dat dit altijd door zal gaan en zijn werking zal hebben.


"Dit is een praktische gids waarin je alle facetten van TripleWin leert doorgronden. Het is een praktische manier om te leren over conflicten en moeilijke situaties."

Mijn naam is Remko Verhoeven Ik ben consultant en facilitator bij TripleWin.

 

In onze aanpak beginnen we vaak met een aantal dagen buiten de deur. Dit doen we samen met het team, de eerste stap is bespreken wat er speelt binnen de organisatie. 

 

We kunnen veel bereiken in die paar dagen maar uiteindelijk gaat het erom dat het gedrag verandert op de werkvloer, binnen de eigen context van de organisatie. 

 

Ik help leidinggevenden en hun teams om het nieuwe gedrag daadwerkelijk op de vloer te laten zien. Ik spiegel en coach de leidinggevende en ik stel vragen aan de medewerker: Hoe reageer je nu op een collega? Was dit je bedoeling? Hoe had je het ook anders of beter aanpakken? 


"Een wijde blijk verruimt het denken, TripleWin zorgt net zo als een verrekijker voor een heldere blik. Wij laten je dingen op een andere manier zien."

In onze trainingen laten we je echt in beweging komen. Dat in beweging komen is heel letterlijk, we halen je uit je stoel en we nemen je mee naar buiten. Wij maken gebruik van verschillende spelvormen. Achter die spelvormen zit een sterkt theorie en reflectie.

 

Wat we vaak zien in bedrijven zijn enorme gaten tussen wat leidinggevende willen en wat er daadwerkelijk speelt op de vloer. Wij gaan aan de slag met leidinggevende maar ook met medewerkers. 

 

Van medewerkers krijgen vaak het rauwe verhaal en dat geeft ons heel veel informatie over hoe de organisatie werkt. Wat wij vervolgens kunnen doen in sessies is die twee samenbrengen. Wij zien vaak gebrek aan waardering, gebrek aan begrip. Samen gaan wij aan de slag om dit op te lossen.


"TripleWin heeft een stevig fundament, net zoals een huis. Dit huis symboliseert de basis waarop onze samenwerking gebaseerd is."

Door mijn jarenlange ervaring als trainer heb ik gezien op hoeveel verschillende manieren mensen kunnen leren. Sommige mensen vinden het prettig om te kijken hoe iets moet. Anderen luisteren liever naar hoe iets wordt uitgelegd en weer anderen willen in werkvormen leren. Zo komen bij TripleWin al die verschillende leerstijlen bij elkaar waardoor er altijd voor iedereen wat te leren valt.

 

Zo is er een buiten oefening waarbij je ziet dat sommige mensen onmiddellijk aan de slag willen, die nemen als het ware hun vrijheid en willen er meteen op uit. Anderen willen instructies horen en dat je het nog een keer herhaalt om op die manier de opdracht in te gaan. Dat illustreert heel mooi dat er naast deze twee ook nog andere manieren zijn om met opdrachten of met stof om te gaan.


"TripleWin staat voor een reis die je met elkaar maakt: welke wegen bewandelen we nu, en welke ongebaande paden zijn er die ons verder kunnen helpen?"

Wij kijken naar het hele systeem. Er wordt niet alleen gekeken naar: “wat is de vraag op dit moment?”, maar: “hoe werkt deze organisatie, wie zijn er betrokken en wat is er echt nodig?”.

 

Onze werkvormen zijn actief; je hoeft niet een hele dag te zitten luisteren en naar een PowerPoint te kijken, maar je gaat echt aan de slag. Je gaat met concrete afspraken en hulpmiddelen naar huis die in je werk direct kunt toepassen.

 

Daarnaast betrekken wij de hele organisatie. Niet alleen de managers, maar ook de mensen op de werkvloer. Zodat je samen zo optimaal mogelijk kan samenwerken, wat zorgt voor blije leiders, blije medewerkers en blije klanten. Dat is volgens mij het allermooiste wat je kan bereiken.

 


"Door middel van onze speelse activiteiten brengen we iedereen in jouw organisatie met elkaar in beweging."

TripleWin werkt hard om organisaties verder te helpen. Via speelse activiteiten brengen we de theorie aan de orde en helpen we de organisaties verder.

 

Als organisatie ga je zelf flink aan de slag. Wij als facilitators zijn meer ondersteunend dan dat wij de leiding nemen. Je bent dus zelf in de lead.

 

Hierdoor kun je met elkaar in beweging komen en dat is wat wij willen bereiken.

 Wil jij dat wij jouw organisatie helpen?