Zo pakken wij ORGANISATIES aan

TripleWin is geen trainingsbureau, ze faciliteren de groep mensen, de mensen hebben zelf het gevoel dat zij het zelf doen en TripleWin geeft ze duwtjes de goede richting in. Want ze hebben een methode, die achter hun aanpak zit, die merk je niet maar die is er wel, en leidt altijd tot resultaat.  

Bij gedrag horen zaken als feedback geven en ontvangen, besluitvorming, hoe los je conflicten met elkaar op, en het eindresultaat is, en het eindresultaat is, dat je veel minder gedoe met elkaar hebt en het team soepel met elkaar samenwerkt. Ook is een resultaat dat je veel meer plezier in je werk krijgt. Effectiviteit, efficiënt werken en een lager ziekteverzuim zijn de gevolgen die ik al diversen malen bereikt hebt door samen te werken met TripleWin.


Deze stappen heeft Rob gevolgd

“Bouwmaat functioneerde best goed, maar we kwamen niet snel genoeg vooruit. Het tempo van vernieuwing was te laag, de time to market te lang. Door de organisatie brede begeleiding van TripleWin hebben we een echte cultuurverandering te pakken. De sfeer is verbeterd, er is meer behulpzaamheid en onderling vertrouwen, meer duidelijkheid over rollen en taken, overleggen kosten minder tijd, besluitvorming verloopt soepeler, onze projecten zijn veel vaker op tijd af, en onze time to market is flink verkort. En niet onbelangrijk ons financiële bedrijfsresultaat is verbeterd! Zonder TripleWin hadden wij dit niet zo snel voor elkaar gekregen.”

Deze stappen worden gefaciliteerd door TripleWin:

(Klik op de buttons als je uitgebreidere informatie wilt over de stappen)Wil jij, net als Rob, de machine weer smeren met kwaliteitsolie?