Wij zijn trots op mooie ervaringen van onze klanten

"TRIPLE WIN GEEFT JE NIEUWE INZICHTEN EN STRUCTUREN"

 

“Ik ken TripleWin al 20 jaar inmiddels, en heb hen in meerdere teamtrajecten zien werken. Het mooie is dat ze echt snappen hoe bedrijven werken. Ze analyseren waar het probleem zit, en kunnen aan de hand van modellen voor menselijk gedrag, interactie en organisatieverandering precies uitleggen waarom en hoe verandering noodzakelijk is. Mede hierdoor komen mensen in de acceptatiemodus. Maar het belangrijkste: TripleWin helpt je om nieuwe inzichten, structuren en plannen te implementeren, zodat je als organisatie het resultaat boekt dat je nodig hebt. De implementatie, daar ontbreekt het nog wel ’s aan bij andere bureaus.”

Tialda Dijkstra - Business Manager KIA Motors Nederland"IK HEB

HANDVATEN GEKREGEN

VOOR VERSCHILLENDE SITUATIES"

“Als je in 20 jaar van stagiair doorgroeit naar vestigingsmanager, moeten collega’s wennen aan je nieuwe rol. Ikzelf trouwens ook. Daarom wilde ik graag op training. Zelf heb ik geleerd me te verplaatsen in medewerkers, en heb ik handvatten gekregen om met allerlei situaties om te gaan. Er is weinig meer wat mij als leidinggevende nog in moeilijkheden brengt. Ons team is hechter geworden. Omdat we duidelijke regels hebben hoe we met elkaar omgaan. Omdat we praten mét elkaar, in plaats van óver elkaar. Dit zorgt voor veiligheid en een ontzettend leuke sfeer, wat ook onze klanten merken. Hierdoor hebben we de gunfactor. Klanten zeggen letterlijk: “We weten dat machines en gereedschap op internet goedkoper zijn, maar we kopen ze toch liever bij jullie, omdat de kwaliteit, betrokkenheid en de service bij jullie zo goed zijn.” Onze winkel draait hierdoor qua omzet boven verwachting goed. Op eigen kracht was me dit niet gelukt.”

Luc van Cruchten - Vestigingsmanager Bouwmaat"ER IS EEN WERELD VOOR MIJ OPEN GEGAAN"

"Ik heb enorm genoten de afgelopen dagen. Ik had eindelijk het gevoel begrepen te worden, want ik ben ook hoogsensitief. Er is een wereld voor mij open gegaan. Eindelijk hoefde ik mij niet te verdedigen waarom ik zo dacht en deed. Dankzij Guus en Tera heb ik veel handvatten gekregen om te gaan met mijn hoogsensitiviteit en ervoor te zorgen dat ik snel weer terug ben op de werkvloer. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik nu stappen kan gaan maken naar volledig herstel."

Anoniem"WAT HET KRACHTIG MAAKT IS AANDACHT VOOR LICHAAM EN GEEST."

"IK heb het “beter omgaan met stress“ programma van TripleWin gevolgd. Na een goed gesprek met Guus heb ik me ingeschreven voor de training, wel vroeg ik me af of ik echt wel last van stress had. Het werd snel duidelijk dat ik goed zat. Guus is zeer oprecht, heerlijk positief maar ook realistisch en heeft het vermogen om je snel thuis te laten voelen. Zijn manier van trainen is anders dan anders, alleen al doordat je niet in de geijkte trainingsopstelling zit. Daarnaast werkt Guus veel met beeld en geluid. Wat het programma krachtig maakt is de aandacht voor zowel lichaam als geest. In veel trainingen wordt vooral aandacht besteed aan het laatste, terwijl ik ervan overtuigd ben dat deze zeer nauw aan elkaar verbonden zijn. De training is erg praktisch, waardoor je direct handvatten krijgt om in de dagelijkse praktijk mee aan de slag te gaan."

Anoniem"WE HEBBEN EEN NIEUWE CULTUUR VERANDERING TE PAKKEN"

"Bouwmaat functioneerde best goed, maar we kwamen niet snel genoeg vooruit. Dat was de situatie die ik aantrof bij mijn aantreden als CEO in 2016. Het tempo van vernieuwing was te laag, de time to market te lang. Door de organisatiebrede begeleiding van Triple Win hebben we een echte cultuurverandering te pakken. De sfeer is verbeterd, er is meer behulpzaamheid en onderling vertrouwen, er is duidelijkheid over rollen en taken, overleggen kosten minder tijd, besluitvorming verloopt soepeler, onze projecten zijn veel vaker op tijd af, en onze time to market is flink verkort. Ons financiële bedrijfsresultaat is erdoor verbeterd. Zonder TripleWin hadden wij dit niet zo snel voor elkaar gekregen."

Rob Klifman - CEO Bouwmaat Nederland


ZO was onze werkwijze en aanpak bij Rob, Ingeborg, Guus en Chris

Lees, kijk en ervaar hoe TripleWin verschillende organisaties, teams en leidinggevenden heeft aangepakt hebben en welk stappen er genomen zijn. Onze klanten Rob, Ingeborg, Guus en Chris vertellen hoe zij de aanpak en werkwijze van TripleWin ervaren hebben. Wat hebben zij eraan gehad hebben, wat heeft opgeleverd en hoe de ervaring met TripleWin was.

Rob Klifman

Directeur Bouwmaat 

Ingeborg Nijs

HR manager Goudse Verzekeringen

Guus Wijfjes

Verpleegkundig afdelingshoofd

Chris de Bruin

Vestigingsmanager Bouwmaat