Meer over het enthousiaste team van TripleWin

"Life is all about choices"

Guus Oosterop

Bestuurslid TripleWin Coöperatie U.A., Facilitator leidersleergang en stressmanagement.

 

Achtergrond

Lesgeven loopt als een rode draad door zijn leven. Werkte als o.a. Salesmanager, beroepsmilitair, gymleraar, hockeytrainer, en zeilinstructeur. Kent hierdoor de dynamiek van de meest uiteenlopende teams en individuen.

 

Ervaring

Kent als oud-salesmanager de onderstroom van werkrelaties in grote bedrijven. En kent het spanningsveld tussen relatie en resultaat. Coacht al 25+ jaar grote organisaties als Bouwmaat, Antonius Ziekenhuis, Hogeschool van Amsterdam, Interpolis, e.v.a.

 

Guus zijn focus ligt op:“Je hoeft niet van je af te bijten om voor jezelf op te komen. Wees firm & friendly, dan kom je veel verder.” 

Tera Naafs

Bestuurslid TripleWin Coöperatie U.A., Coach hoogsensitieve medewerkers en stress, Gecertificeerd (jeugd-)trauma professional.

 

Achtergrond

Ontdekte in 2014 dat ze hoogsensitief is. Volgde intensieve begeleiding bij trainingsinstituut EszenzZ in Amsterdam. Deed daarna de opleiding tot HSP-therapeut. Gecertificeerd in de HSP-methodiek van Annek Tol.

 

Ervaring

Kent zelf de jarenlange worsteling met hoogsensitiviteit als ‘blessing in disguise’. Koppelt die ervaring aan wetenschappelijk onderbouwde theorie en resultaatgerichte coachingsmethodiek. Werkt in opdracht van o.a. Hogeschool Amsterdam, Bouwmaat, Antonius Ziekenhuis. En begeleidt professionals, particulieren en echtparen op het gebied van hoogsensitiviteit en overprikkeling. 

 

Tera haar focus ligt op“De beste resultaten ontstaan wanneer het organisatiebelang en het belang van de individuele medewerkers elkaar versterken.” 

Remko Verhoeven

Bestuurslid TripleWin Coöperatie U.A., 

Strategisch (HR-) Consultant en Facilitator.

 

Achtergrond

Studeerde Bedrijfskunde en ‘Consulting and Coaching for Change’. Was jarenlang opdrachtgever van TripleWin. Is nu onderdeel van het team.

 

Ervaring

Heeft 25+ jaar ervaring als hoofd HR en consultant voor o.a. PwC, Randstad, Nuon, FD Mediagroep en de Hogeschool van Amsterdam. Weet hierdoor waar opdrachtgevers en teams mee worstelen. Spreekt hun taal. En kan hierdoor de beste (trainings)programma’s samenstellen.

 

Remko zijn focus ligt op:“Met ’Zeg wat je nodig hebt’ kom je heel ver!”

Judith Harkema

Facilitator en Coach, lid van TripleWin Coöperatie U.A.

 

Achtergrond

Opleidingen gevolgd op gebied van Hotel Management, Strategisch Human Resource management en Coaching. Sinds 2007 actief als trainer op het gebied van gastvrijheid en communicatie. Sinds 2016 zelfstandig trainer en werkzaam in diverse dienstverlenende organisaties.

 

Ervaring

Jarenlange ervaring met het werken met groepen, bracht de vraag naar boven waarom in iedere organisatie men hoge werkdruk ervaart. Deze zoektocht resulteerde in een certificatie voor Veerkracht trainingen en het besef dat effectief samenwerken zonder vertrouwen, niet mogelijk is. Draagt haar steentje bij als facilitator en coach met kennis over organisaties, gedrag, bouwen aan vertrouwen en overprikkeling.

 

Judith haar focus ligt op:"Be kind, always."

Frouke Kramer

Facilitator, Communicatietrainer en Coach. 

 

Achtergrond

Opgeleid als psychologe aan de Universiteit Utrecht en University of Florida. Na 13 jaar (leren) werken in de zakelijke dienstverlening, is ze sinds 2009 zelfstandig communicatietrainer. In 2017 nam ze het mediabureau van haar moeder over.

 

Ervaring

Ruim 20 jaar ervaring in het trainen van groepen en teams. Ze maakt haar deelnemers bewust van de impact van hun communicatie, en hoe die te verbeteren. Ze past zich makkelijk aan, is een goed luisteraar en neemt jarenlange leidinggevende ervaring mee in de TripleWin programma's. Onder andere in opdracht van de Gemeente Baarn, Bouwmaat, Goudse Verzekeringen en Sailwise. 

 

Frouke haar focus ligt op:"Blije leiders, blije medewerkers en blije klanten is het allermooiste wat je kan bereiken."

Diede Oudenampsen

Facilitator en Coach, lid van TripleWin Coöperatie U.A.

 

Achtergrond

Studeerde Onderwijskunde (specialisatie: Leren in Organisaties) en Jobcoaching. Werkte als o.a. adviseur, opleidingsontwikkelaar, docent en (job)coach in het bedrijfsleven en bij de overheid.  

 

Ervaring

De ontwikkeling van organisaties en individuen loopt als een rode draad door haar loopbaan. Ziet de noodzaak voor blijven leren en ontwikkelen om zo gewenste resultaten te bereiken. Ze observeert en ondersteunt bij het vertalen van abstracte ideeën en wensen naar concrete afspraken, producten en resultaten. 

 

Diede haar focus ligt op:"De organisatie zelf is in de lead."

Bert van Klaveren

Facilitator, Coach en Supervisor, lid van TripleWin Coörperatie U.A.

 

Achtergrond

Opgeleid tot bewegingsonderwijzer aan de Calo te Zwolle. Behaalde meerdere certificaten in het onderwijswerkveld. In 2017 afgestudeerd voor de Master Begeleidingskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Vanaf 2016 is hij zelfstandig Coach en Supervisor.

 

Ervaring

Naast bewegingsonderwijzer is hij trainer geweest bij Leefstijl voor Jongeren en is hij gedetacheerd geweest bij het APS. Na 10 jaar werken in o.a. het VMBO is hij opleider geworden in het HBO op de Calo Windesheim. In 19 jaar heeft hij onderwijs ontwikkeld, een team geleid en studenten gecoacht. Als zelfstandige heeft hij veel ervaring met het begeleiden van teams en individuen die hij in beweging brengt waarna ze zelf weer verder kunnen.

 

Bert zijn focus ligt op: