Zo staat de ontwikkeling van de leider centraal.

In de Leidersleergang worden managers leiders die passen binnen de kernwaarden van hun organisaties. In een groep van leiders uit diverse bedrijven en branches begeleiden de facilitators van TripleWin je door het proces van het leren kennen van jezelf als leider, je team leren begrijpen en gedoe aanpakken. De kracht van het programma zit in Experiential Learning. Hierdoor worden modellen in praktijk gebracht, wat een dieper inzicht geeft over de concrete toepasbaarheid van de theorie. Ook samen leren en ervaringen delen is een belangrijk onderdeel van de Leidersleergang, waardoor leiders belangrijke leiderschapsvaardigheden direct in de praktijk kunnen brengen. Ontwikkeling van de leider waarbij ook de aansluiting bij de eigen organisatie en leidinggevende onderdeel is.


Deze stappen heeft Chris gevolgd

Met andere managers samen leren sterk in je schoenen te staan, commitment krijgen van je team en gedoe oplossen, dat is wat de Leidersleergang doet. Leren bouwen aan vertrouwen is een belangrijk onderdeel in de Leidersleergang. In een team waar onderling vertrouwen is, werkt alles sneller, makkelijker, voor de klant en voor het team, en is er meer werkplezier.

Tijdens deze opleiding leer je je eigen mensen beter begrijpen zodat je beter weet wat ze nodig hebben. Denk hierbij aan onderwerpen als de werking van stress en overprikkeling, weerstand en feedback.

Deze stappen worden gefaciliteerd door TripleWin:

(Klik op de buttons als je uitgebreidere informatie wilt over de stappen) 

DOWNLOAD DE LEIDERSLEERGANGWil je net als Chris samen richting bepalen naar het doel?